Contact

Peter Coremans
06 51 81 97 36
Ingrid Coremans
06 52 30 19 16


Contactformulier

Orac Decor

 

Met Orac Decor® haalt u mooie, kwalitatieve en duurzame sierlijsten, profielen en ornamenten design in huis. Zij leveren een uitgebreide en hoogwaardige collectie van kroon- en wandlijsten, indirecte verlichting en decoratieve ornamenten tegen een verrassend scherpe investering.

De lijsten, profielen en ornamenten zijn duurzaam en licht. Zo bieden we eigentijdse oplossingen, die zowel functioneel als decoratief zijn én op maat voor elk project. Wat vlak en kaal is, wekken sierlijsten en profielen tot leven.

Ga voor uw eigen stijl en laat uw persoonlijkheid uit de verf komen. Magistraal modern of karaktervol klassiek, met de Orac Decor® collectie tovert u uw huis om tot een droomplek met karakter. Een unieke plek die zegt wie je bent en hoe jij in het leven staat.

Een groot aantal kroonlijsten, wandlijsten en plinten zijn verkrijgbaar in een buigzame variant: ORAC® Flex. Dankzij hun buigzaamheid kunnen gebogen wanden en plafonds elegant afgewerkt worden. Bovendien zijn ze licht en overschilderbaar.

Coremans Bouw Interieur Styling is gecertificeerd applicateur voor Orac decor en wij werken intensief en ‘naadloos’ samen, zoals je als klant/opdrachtgever ook mag verwachten van ons.